Ştiri recente

turistic
gradi1

» III. Portfoliu de proiecte prioritare

Portofoliul de proiecte al judeţului Satu Mare este constituit atât din proiecte care se află în stadiul de idee cât şi din proiecte aflate în diferite faze de pregătire (pre-fezabilitate, fezabilitate, proiect tehnic etc.). Discuţiile pentru identificarea proiectelor prioritare au vizat atât proiecte sectoriale cât şi proiecte integrate complexe iniţiate de sectorul public sau sectorul privat, sau, eventual, ca intenţii de parteneriat public privat.

Proiectele au fost inventariate (fie ele idei sau proiecte în dezvoltare) cu ajutorul unui format standard, precizând titlul proiectului, principalele activităţi, promotorii proiectului şi posibile surse de finanţare.

Astfel, a fost identificată o listă de proiecte care să acopere toate domeniile de intervenţie strategică (proiecte de infrastructură, de mediu, proiecte care vizează creşterea competitivităţii economice, inclusiv turism, proiecte în domeniul sănătăţii şi învăţământului, proiecte de dezvoltare rurală, de dezvoltare a resurselor umane, de dezvoltare a capacitaţii administrative şi de cooperare transfrontalieră, transnaţională şi interregională). Ulterior au fost împărţite pe trei categorii de proiecte:

– proiecte aflate deja în diferite faze de implementare (vezi Anexa III.1.),
– portofolii de proiecte locale (la nivel de APL-uri) sau sectoriale (la nivel de instituţii, mediu de afaceri, ONGuri) (vezi Anexa III.2.),
– proiecte prioritare la nivelul judeţului pentru perioada de timp până în 2020.

Citiţi restul capitolului descărcănd următorul fişier PDF.

CAPITOLUL III - Portfoliul De Proiecte Prioritare
CAPITOLUL III - Portfoliul De Proiecte Prioritare
CAPITOLUL III - Portfoliul de Proiecte Prioritare.pdf
696.5 KiB
1624 Downloads
Details...

gradi1