Ştiri recente

turistic
gradi1
utilaj

Continuăm lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din județ!

Continuăm lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din județ! Administratorul public al județului, Kovács Máté, a verificat stadiul lucrărilor cere se desfășoară pe drumul județean DJ 195B, pe tronsonul Doba-Boghiș-Dacia-intersecție cu drumul național Satu Mare-Carei, în lungime de 10.4 km.

Pe tronsonul Doba – Boghiș, constructorul lucrează la frezarea sistemului rutier vechi, platforma drumului se lărgește conform proiectului tehnic, se stabilizează fundația platformei și se așterne piatră spartă pe toată lățimea platformei. Lucrarea va fi încheiată până la finele acestui an, odată cu așternerea stratului de asfalt.
Pe tronsonul de la Boghiș la Dacia, care a fost o porțiune de drum de pământ, se realizează aceleași lucrări de stabilizare a fundației drumului, se așterne piatră spartă, astfel încât drumul să fie circulabil, iar anul viitor se va realiza și îmbrăcămintea asfaltică. Tot pe acest tronson se apropie de finalizare podul peste Valea Homorodu Vechi, dintre Dacia și Boghiș.
gradi1